liedjesavond 26 november 2016

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

3 X 11 LEEDJESAOVENDJ

Voor de echte vastelaovend-vierder begint het al weer echt te kriebelen. De zomer is nu echt voorbij en de november maand is weer in zicht, ‘het’ seizoen gaat weer beginnen. De opening op de 12de, de liedjesavond op de 26ste en de jeugdbontemiddag op de 27ste.

Dit jaar is ook nog eens extra bijzonder voor de liedjesavond! Het is de 33ste editie van de liedjesavond! Hoe bijzonder, 1 jaar voordat de vereniging het 4×11 zal vieren. 

Dit 3×11 jubileum van de liedjesavond willen we graag vieren door deze avond een nog groter feest te maken dan jullie al gewend zijn. We hebben een speciaal gast optreden en zullen door middel van verschillende elementen op deze avond stil staan bij dit jubileum. Ook hebben we verschillende oud deelnemers benaderd om zich in te schrijven voor deze avond. Dit wil je toch niet missen!

Ook dit jaar zullen we weer behoorlijk ons best doen om veel liedjes op de liedjesavond te krijgen. Er is genoeg ruimte en mogelijkheid voor nieuwe groepen of solisten om mee te doen, dus schrijf je nu nog in! Wij helpen je met de muziek en tekst mocht dit nodig zijn.

Ga naar www.golfbraekers.nl om je in te schrijven!

Roy Egas
Horionstraat 8
6019 BR Wessem
06- 22403261

Wessem, laat je horen en vertel het met muziek!!!!!!

 

Met vriendelijke groeten,

Liedjescommissie CV “De Golfbraekers”
Roy Egas
Jarno Pouwelsen